menu icon clicked menu icon unclicked
menu icon clicked menu icon unclicked
Separator

Residential Refurbishment, Abersoch

Project Overview.  Situated in an elevated position with sea views and an NGS Garden, the aim of this project was to create a new open plan kitchen and seamless junction detail.  The Clients – a local Artist and pottery maker- also wanted us to enhance the living space by creating, not only usable wall space for their expansive art collection, but multifunctional space for their growing collection of grandchildren.   

The remodelling of the living space included the movement of the kitchen into a large kitchen / diner with adjoining snug and direct garden access, the installation of curved steel Crittall windows & doors, as well as the repositing of the main staircase.  These changes created more usable space within the property, and as a result, the house has been transformed from dark and closed to a free-flowing space with lots of natural light.   

Separator

Client: Private
Sector/ Type: Remodelling Works
Budget: £95k
Services Provided: RIBA Stages 0-5, concept design, building regulation

Contact Us